Upplev Kristianopel Hamn
Låt smaklökarna få sig en njutning i Kristianopel
Upplev Kristianopel en pärla på ostkusten
Kristianopel i mobilen

Geocache i Kristianopel - UTGÅR

Välkomna till Kristianopel på en geocache tur. Vi som driver denna sida är Team Kristianopel och har placerat ut två cachar på intressanta platser i Kristianopel, en multi-cache och traditionell cache. Antalet geocachar i Kristianopel med omnejd varierar men för tillfället verkar det finnas 4-5 stycken som fördelar sig på Kristianopel(2), Avaskär/Masten(2) och Höga Sand(1).

 

 

Geocache i Kristianopel, innanför ringmuren hittar du denna multi-cache

Team Kristianopel - multicache - Kristianopel

Vår multi-cache är uppdelad på 2 steg med information som ger det tredje och slutliga steget. Multi-cachen sträcker sig inom murarna och ger med fördel en kortare promenad genom hela byn. Den lämpar sig för de flesta, stora som små och bjuder på både en intressant historia och vackra vyer. Passa på och ta en paus någonstans på vägen!

» Multi-cache Kristianopel (geocache.com)

 

 

 

Team Kristianopel - traditionell cache - Höga Sand

Geocache i Kristianopel, utanför i naturreservatet Höga Sand hittar du denna multi-cache

Vår traditionella geocache har vi placerat utanför Kristianopel i det härliga naturreservatet Höga Sand. Här kan man inte bara leta efter geocache utan även efter myrlejon! I små groppar som myrlejonen skapat ligger de på lur och jagar sitt byte. Så håll utkik efter gropar i sanden. Geocachen är lätt men terrängen kan vara lite tuff (och varm!) då man får lufsa fram i sanden en bit.

» Traditionell cache Kristianopel - Höga Sand (geocache.com)